Malin Fredriksson
Kvalitets & Miljöchef – Supply Chain - Logistik, Kvalitet & Miljö, Produktion, Lager, UnderhållJag är ansvarig för att Kavlis produkter ska hålla den kvalitet och nå upp till de höga krav som Sverige har på livsmedel. Det är en viktig uppgift och jag leder min grupp i arbetet med att säkerställa att vi lever upp till våra certifieringar FSSC 22000, ISO 14001, ISO 28000, Ekologisk- och KRAV produktion samt ytterligare krav som vi får från våra kunder. Jag har ett nära samarbete med vår inköpsavdelning i processen för godkännande av leverantörer och är ett stöd i innovationsprocessen genom att vara uppdaterad på den lagstiftning som vi berörs av. Kavli har ett stort produktsortiment inom olika produktgrupper vilket ger en variation arbetet.
Jag försöker att vara en närvarande chef som är tillgänglig för min grupp både i Älvsjö och Eslöv. Ledarskapet anpassar jag efter person och situation och jag utgår från en stabil värdegrund där öppenhet är en viktig del. Jag vill att mina medarbetare ska känna förtroende för mig och jag vill ge dem möjlighet att utföra sitt arbete och utvecklas i sin roll.
Det är lätt att trivas på Kavli med så duktiga och kunniga kollegor och medarbetare!
Några av mina kollegor
Om O. Kavli AB
Om Kavli
O. Kavli AB omsätter ca en miljard SEK och har ca 225 anställda i Sverige. Tillverkning sker vid våra anläggningar i Älvsjö och Eslöv. Företaget marknadsför varumärkena Kavli, Eriks såser och dressingar, Johnny’s®, Hultbergs®, Västerviks senap®, Bärry®, Bollnäsfil®, Perstorp ättika, Druvan®, Lyckans Ost® och Graveleijs®.
Vi är en del av Kavli Group som omsätter över fyra miljarder SEK och finns i Norge, Finland, Sverige och England. Kavli Group ägs av en stiftelse vars syfte är att verksamhetens överskott ska gå till välgörande ändamål. Kavlifonden delar årligen ut ca 100 miljoner kr till humanitära ändamål, forskning och kultur.